Mini šnicle u povrću!


Sastojci:


svinjske šnicle600 g
ulje0,5 dl
tikvice1
luk1 glavica
boranija100 g
kukuruz šećerac100 g
šargarepa100 g
suvi biljni začinpo ukusu
sopo ukusu
biberpo ukusu

Kako pripremiti:

  • Izlupajte šnicle, isecite ih na veće kocke, posolite i propržite na malo ulja. Sklonite ih, pa u isto ulje dodajte krupnije isečen luk, tikvicu sečenu na kocke, boraniju, kukuruz i šargarepu isečenu na tanke štapiće.

  • Sve začinite mešavinom začina i dinstajte oko 15 minuta, da povrće omekša. Zatim povrće prekrijte šniclama, pobiberite i poklopite tiganj, pa dinstajte na tihoj vatri još par minuta.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Karamel Plazma šubarice!

Kiflice sa sirom!

Puter pogačice!