Mini šnicle u povrću!
Sastojci: | |
svinjske šnicle | 600 g |
ulje | 0,5 dl |
tikvice | 1 |
luk | 1 glavica |
boranija | 100 g |
kukuruz šećerac | 100 g |
šargarepa | 100 g |
suvi biljni začin | po ukusu |
so | po ukusu |
biber | po ukusu |
Kako pripremiti:
Izlupajte šnicle, isecite ih na veće kocke, posolite i propržite na malo ulja. Sklonite ih, pa u isto ulje dodajte krupnije isečen luk, tikvicu sečenu na kocke, boraniju, kukuruz i šargarepu isečenu na tanke štapiće.
Sve začinite mešavinom začina i dinstajte oko 15 minuta, da povrće omekša. Zatim povrće prekrijte šniclama, pobiberite i poklopite tiganj, pa dinstajte na tihoj vatri još par minuta.
Коментари
Постави коментар